arquitectura tarragona

Blog

FUPS | SALOU

Obituari - Maria José Rodríguez Andrades.

Presidenta de FUPS i exregidora de l’Ajuntament de Salou.

El passat dia 13 de setembre ens va deixar la nostra companya i amiga Maria José Rodríguez, presidenta de la formació política salouenca FUPS, regidora de l’Ajuntament de Salou durant dos mandats, persona implicada amb el món festiu i cultural de la nostra vila i empresària salouenca.

Quan una persona com la Maria José arriba a ocupar un espai de treball, en aquest cas com càrrec públic i amb un projecte de futur per Salou, un s’adona de seguida que l’omple de vitalitat, de generositat i d’esperit de col·laboració. M’agradaria recordar que, com a regidora, va mostrar justament això; i va afrontar les seves responsabilitats amb grans dosis d’il·lusió, de passió i de lleialtat cap allò que representava, però també amb moltes hores de treball i de dedicació al servei dels altres.

Per tant, vull transmetre en nom de tots els seus companys i companyes de formació la més sinceres mostres de reconeixement i de gratitud per la seva feina i el seu compromís amb Salou i els salouencs. De fet era una dona que compartia intensament amb la gent de FUPS aquell ideal i aquella forma d’entendre allò que havia de ser Salou, i que tantes alegries ens ha brindat a l’assolir la confiança d’una gran majoria de salouencs i de salouenques, on ella hi va participar activament. Ella sabia transmetre aquesta essència d’estimació cap a Salou, però, a més, l’enriquia amb el seu caràcter afable i humà, i un tarannà proper i distès.

La seva mort ha deixat un buit difícil d’omplir. Especialment a la seva família, a la qual aprofito per expressar el més sentit condol en nom de tota la gran família de FUPS a la qual ella també hi ha pertangut. Aquesta gran família que la trobarà a faltar i l’enyorarà, però que la recordarà sovint quan celebrem actes culturals o festius; quan visitem racons i indrets de Salou que ella es va proposar millorar i arranjar; o quan celebrem actes i activitats on la família de FUPS es reunirà per parlar del futur del municipi i preocupar-se dels problemes que afecten a persones i entitats; o compartir i celebrar bons moments.

Perquè ella sempre era present en tots aquells compromisos per Salou i la seva gent. I ara que ha marxat la nostra estimada i benvolguda Maria José, serà impossible no tenir-la present. Per això tots i totes li retrem perpetu record com a millor homenatge a la seva memòria, i per omplir també el buit que deixa en els nostres cors.

Que en pau descansis amiga.

Pere Granados

Alcalde de Salou i secretari general de FUPS